Ana içeriğe atla

ASBÜ Hukuk Fakültesi Bilişim Hukuku tarafından her yıl düzenlenmesi planlanan "Bilişim Hukuku Sempozyumları" serisinin bu yıl ikincisi yapılacaktır. "İnternet Hukukunda Çocuğun Korunması ve Mahremiyeti" konu başlığı ile icra edilecek olan ikinci sempozyum, bu sene ASBÜ İslami İlimler Fakültesi ve ASBÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi ortak paydaşlığında gerçekleştirilecektir.

Sempozyum bildiri özet ve tam metinleri hakem incelemesine tabi tutulacaktır. Sempozyumun ardından editör ve hakem incelemesinden geçen tam metin bildirileri, uluslararası kitap bölümü olarak yayımlanacaktır. Dileyen yazarlarımız sadece özet bildirilerini de sunabilecektir.

Bildiri Özeti Son Teslim Tarihi: 1 Ocak 2023
Tam Metin Son Teslim Tarihi: 15 Şubat 2023

Bildiri özetleri 300 kelime ile sınırlıdır. Tam metin yazım kuralları için DergiPark adresini ziyaret ediniz.

Özet gönderimi için Tıklayınız.

Dosyalar
Ek Boyut